tisdag 22 januari 2019

Fasad skiva

Hitta Det Du Söker Och Jämför Priser I Flera Hundra Nätbutiker. Premiumprodukt av styv glasull för utvändig isolering på vindtät stomme. Isoleringen placeras bakom ventilerad fasad. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter.


Fasad skiva

Cembrit är en distributör och tillverkare av fibercementprodukter i Europa och erbjuder ett urval av fibercementbaserade produkter för tak och fasader. Denna fasadskiva är avsedd för ut- och invändiga. Swisspearl Nordic AB med huvudkontor och lager i Lomma är ett agenturföretag inom byggmaterialsektorn. STENI Colour finns i standardfärger, tre olika. Vi representerar ett antal utländska tillverkare av tak.


Finns i tjockklekar 3 5 och 100mm. Färg, form och struktur. Fasadskiva är en glasullsboard med lamda 031. Med STENI fasadskivor kan du sätta din egen prägel på fastigheten – oavsett om du bygger nytt eller renoverar.


Fasad skiva

Fibercementskivor Konstruktion. Skivorna härdas därefter. Den används bland annat som isolering utan. Njut av de oändliga möjligheter med färger Cembrit Cover erbjuder, den naturliga ytan av Patina. Enkel och snabb installation av fibercement fasader.


Steni Colour är fasadskivor av glasfiberarmerad polymerkomposit med en slät yta av elektronhärdad färgad akryl. En stark och styv fibercementskiva van vid nordiskt klimat. Ett mineraliskt underlag för ”betongfä. Leverantör: Cembrit Tepro AB. Förutom att cellplasten har god isoleringsförmåga är den också vindtät.


Fasad skiva

Har någon tips om någon fasadskiva man kan använda istället för träpanelen som börjar bli dålig? Många av grannarna har stora eternitskivor,. Egenskaper - Beständig mot stötar och nötning - Beständig mot uv-strålning och. Vid isolering utvändigt kommer väggen hålla sig både varm och torr. Vi hoppas kunna öppna igen på söndag kväll.


Etex Nordic består av fyra divisioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.