torsdag 24 januari 2019

Godkända lås ytterdörr

Lagerdörrar med snabb leverans. Kvalitet, tillgänglighet och innovation. Stort utbud av ytterdörrar i hög kvalitet till bra pris och snabb leverans.


Det är viktigt att din altandörr och din ytterdörr har godkända lås. På så sätt kan du försvåra inbrott i ditt hem. Vårt godkända ASSA Entré är det lås vi rekommenderar för dig som väljer ett mekaniskt lås till din ytterdörr. Vi har även mc- lås , mopedlås, cykellås. Montera godkända lås på alla fönster som nås.


Klicka här för att läsa mer på Stöldskyddsföreningens hemsida. Larm – förebygg inbrott – Folksam Som kund hos Folksam får du rabatt på valfritt larmpaket. Hemlarmet är uppkopplat till deras larmcentral som är Sveriges. Utrusta din dörr med ett lås som skyddar mot inbrott,. Att låsenheten är godkänd innebär att den uppfyller de krav som försäkringsbolagen ställer för godkända lås.


Godkända lås ytterdörr

En godkänd låsenhet består av 1. Snabb leverans, oslagbara priser! Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! De medföljande dekalerna fäster du på dina värdesaker och din ytterdörr ,. Se vilka lås som är godkända på Stödskyddsföreningens webbplats. Det kan finnas funktioner som inte får aktiveras om låset ska uppfylla certifikatet för godkänd låsenhet.


Godkända lås är lås som Stöldskyddsföreningen godkänt och som måste användas för att försäkringen ska gälla utan nedsättning. Aktivera även automatisk låsning så att du vet att din ytterdörr alltid är låst. Här kan du köpa godkända kodlås från bland annat Bewator. Yale Doorman ett godkänt lås.


Godkända lås ytterdörr

Prispressaren på nätet har de bästa priserna. Ett lås består av låshus och spärrmekanism och båda måste vara godkända. Ett lås med enbart fasad eller snedskuren kolv är inte ett godkänt lås. Möjligheten att spärra ytterdörr inifrån har statistiskt visat ett gott.


Vårt försäkringsbolag kunde inte svara på om vi hade godkända lås. Det billiga byggvaruhuset online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.