tisdag 12 februari 2019

Lindströms varv

Välkommen till ett välutrustat båtvarv som i år firar 95-årsjubileum! Idag drivs varvet av tredje generationens varvsägare. Lindströms båtvarv ( Varv ) Created with Sketch. Remove from folder Created with Sketch.


Add to folder Created with Sketch.

Postadress: Värmdö Företagarförening, Tornhuset. Volvo Penta Marincenter. Arbetar med fritidsbåtar och yrkesbåtar t. Precis som andra varv är vår huvudsyssla att serva och reparera motor- och segelbåtar. Vi har stor erfarenhet av alla jobb mellan köl och masttopp.


Familjeföretag på Dalarö. Vi är ett välutrustat varv med över års erfarenhet av fritids- och yrkesbåtar t.

Fullservice varv som erbjuder vinteförvaring,. Påbörjad slipning av oslipad diamant. Fadern arbetade som inspektor för Wifsta Varv AB. Länk till inlägg Dela på andra webbplatser. Den avskurna timmergafflens fäste ses tydligt.


Botten opp Foto Oscar Wulff. Vi har nu annonser i båtar för träbåt från Blocket. Man varierar utmatning genom att sätta in så många skopor som behövs. Morot Yellowstone ekologiskt fr. Då genomgången och renoverad.


Djursviks Varv , Bröderna Jonsson, Söderäkra. Nu har vi gått varvet runt, på 60-talet var vi förband till Björn Skifs, precis som nu,. Torghandeln ur ett Muskö-perspektiv.


När Vadviken var flygbas. Samtliga varv har bedömts enligt följande värdeskala: 1.

Varvet helt borta, slip kan finnas kvar. Enstaka byggnader, möjligen av byggnadshistoriskt värde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.