torsdag 28 februari 2019

Oljeabsorbent

Oljeabsorbent

Kölsvinskorven - oljeabsorbent Kölsvinskorven är en miljöprodukt” för mindre fritidsbåtar. Läggs i kölsvinsutrymme under durk för absorbering av. Våra mest sålda oljeabsorbent för effektiv och ekonomisk absorption för alla typer av oljeläckage och spill Handla oljelänsa, mattor och rullar online idag! En oljeabsorbent i modell länsa från DENIOS har egenskapen att den suger upp olja och avvisar vatten, vilket gör att länsorna är idealisk.


Oljeabsorbent

Absorbenterna tillverkas i polypropenbaserade material som snabbt. Vattenavvisande för maximal effekt. Det unika absorberingsmaterialet är vattenavvisande samtidigt som det effektivt absorberar olja.


Detta objekt är en gåva från AB Volvo Penta. Intäkterna från auktionen går till Sjöräddningssällskapet. Slitstark absorbent med mycket effektiv uppsugningsförmåga av olja, lösningsmedel, kemikalier, skärvätskor och vatten. Tillverkad i polypropen av högsta kvalitet.


Annonsen listad under Absorbentsats, Förbrukningsartiklar, Produkter. Hamnen vill minska utsläpp av olja och bränsle till fjorden och havet utanför. Vi underlättar för er medlemmar genom att erbjuda enkelt swisch-köp av. Smart oljeabsorbent anpassad för fatlock. Med urtag för placering av fatpump.


Vi har allt inom spillskydd: Läs mer om DENIOS oljeabsorbenter på:. L oljeabsorbent Absorb it all. Slipp onödig rengöring och hantering av oljespill! Produkten är tillverkad av vulkansten med hög absorberingsförmåga.


Oljeabsorbent

Absorberar endast petroleumbaserade vätskor, såsom t. Filterpåsar med FlexbandSeal kan kompletteras med Ramson oljeabsorbent i kort eller lång modell. Oljeabsorbent i perforerade ark. Lagerstatus I lager Köp. Kran för liter oljedunk.


Endast för petroleumbaserade vätskor, såsom t. För upptagning av oljor. Högabsorberande och starka. Finns med ytskikt för ytterligare styrka och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.