onsdag 27 februari 2019

Rund trappa

Rund trappa av lösa spindelburna steg för montering på arbetsplatsen. CMSpindelburen trappa med cirkulär utbredning. CMCirkulär konsolburen trappa med öppen. Skapa en välkomnande entré med en trappa från Stenbolaget. Sveriges största sortiment av utomhustrappor till bäst priser.


Rund trappa

Besök Stenbolaget och beställ nu! Våra runda trappor går att få i två olika utförande, dels med bärande kupa alternativt med bärande stålspindel. Trappor med bärande kupa. Här beskriver Martin Timell hur du snickarar en entrétrapp med rejäl yta runt dörren.


Alltså bredden på dörren, stakethålet, eller liknande där trappan går ifrån. Gör den inte för liten,. Specialdesigna din egen halvrunda trappa , välj mellan flera ytbeläggningar och modeller. Har en trappa där jag behöver ett räcke runt trapphålet så man inte ramlar ner i trappan. Tänkte bygga räcket själv och funderar på om det.


Rund trappa

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Vi säljer Ledstänger för din trappa. Beräkna pris, designa och beställ direkt!


Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus? I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken. Vi har ett stort utbud av trappor till våra spabad. Allt från en liten enkel trappa till en komplett trappsats som ramar in hela spabadet.


Rund trappa

Fördelen med trappan är att den inte tar någon plats. Många väljer att lägga vackra naturstenar som ytskikt på trappan. Stenen behöver vara runt – mm och fästs fast med häftmassa. Svängda ledstänger till din trappa.


Här kan du beställa färdiga trapplöp i olika dimensioner och träslag. Välkommen till Rundfönster och Stjärntrappor vi är specialiserade på runda och halvrunda fönster och trappor för både inomhus och utomhus. Vi hjälper dig med att hitta rätt trappa för dina behov.


Svarvade runda ledstänger tillverkas i de flesta träslag med garanterat cirkulärt resultat. Finns att få i dimensionerna ø mm och uppåt, men vi har 4 45.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.