måndag 25 februari 2019

Trall brun rillad 28x120

Trall brun rillad 28x120

Trall tryckimpregnerad med brun rillning i dimensionerna 28x1mm blir vackert grå med tiden. Moelven erbjuder ett brett sortiment av brun trall. Den kan fås slät eller rillad och i standard eller premium kvalitet. Brunimpregnerat trall blir vackert grå med.


Trall brun rillad 28x120

All vår trall är impregenerad enligt NTR klass AB vilket skall användas ovan mark. CC-måttet på bjälklagsreglarna bör ej överstiga. Blir vackert grå med tiden.


Tryckimpregnerad brun trall som har en rillad sida och en slät sida. Handla enkelt och smidigt med hemleverans. Brun trall 28x1används för att bygga altan. Premium brun rillad 28x120.


Trall brun rillad 28x120

Den bruna trallen har en räfflad och en slät sida. Rillad trall impregnerad (1). Se vårt breda utbud av trätrall i lärk och furu eller vårt stora sortiment av trall i komposit. FURUTRALL 26X117MM THERMO RILLAD.


Råvaran till impregneringen kommer från erkänt bra furudistrikt i norra Sverige. Vi är kända för vår trall , vill du vara säker på att få kvalité till rätt. K-rauta säljer 28x1mm. Ska köpa trall i slutet av veckan och har inte bestämt mig ännu om det blir brun eller vanlig trall. TRYCKIMPREGNERAT TRALL (NTR-AB) 28X1MM LÄNGD - 3. Välj mellan släthyvlad eller rillad yta samt grön eller brun kulör.


Trall brun rillad 28x120

Trall 28x1är Sveriges mest köpta trall och perfekt för att bygga altangolv med. Trallen är av god kvalitet med en mix. Ger en behaglig doft i bastun. Tillsätt 3-droppar doft i en badskopa och häll på stenarna.


Bekanta dig med doften genom att mäta upp små doser. Vad tycker ni, vanligt gröntryckt slät trall eller r ä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.