onsdag 6 mars 2019

Fönsterlameller

Hitta rätt lamellgardiner för just ditt hem. Vi har ett brett utbud av gardiner med lameller till låga priser. Köp online eller i butik på JYSK.


Vi erbjuder alla typer av solskydd med måttanpassning såsom persienner, rullgardiner, lamellgardiner, träpersienner, plisségardiner och mörkläggningsgardiner. Flexibla lameller ger dig möjligheten att reglera hur mycket du vill avskärma, men också en mer textil känsla i rummet. Hemtex erbjuder olika storlekar. Priset anges inklusive moms och frakt.


Inga extra avgifter tillkommer. Enkel men tidsödande att montera. Behövde inte kapa i skenan för att justera bredden vilket gjorde monteringen smidig. Däremot tar det lång tid att.


Fina gardiner ger en ny känsla i rummet och ett hemtrevligare hem. Instruktioner för att montera lamellgardin i tak och vägg, samt montera lameller och bottentyngd. Lamellgardiner är lämpliga för stora glaspartier, uterum och fungerar utmärkt även som. Albany RapidRoll 3000-serien Högpresterande industriportar inomhus och utomhus för tillverkningsindustrin Tekniskt datablad Albany RapidRoll 3000-serien Albany. Albany RapidRoll 30GL har ett genomsiktligt portblad av kristallklara fönsterlameller i kompositmaterial som sitter i profiler av anodiserat aluminium.


Kan du se detta utan att ha klickat på pilen stöder din webläsare inte sammanfattningar och det kan bli svårt att läsa denna sidan. Testa att använda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.