måndag 18 mars 2019

Fönsterputs östersund

Fönsterputs östersund

Kolla in vårt sortiment. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats.


Vi ordnar fönsterputs i Östersund och i. Plocka bort blommor och föremål från fönsterbläcken. Vid behov ta ner gardinerna. Berätta om det finns ev befintliga skador innar putsningen påbörjas.


Företagsinformation för fönsterputsning i Östersund med adresser, telefonnummer, öppettider, årsredovisningar, nyckeltal och befattningshavare. På Veteranpoolen erbjuder vi er hjälp med fönsterputs i Östersund. Vi har flera veteraner som gärna hjälper er med diverse hushållssysslor, så som att putsa. Jämför och utvärdera fönsterputs i Östersund ! Vilken fönsterputs är billigast och bäst?


Begär gratis offerter här! Vi putsar allt från hotell. Vi har erbjudit våra kunder professionell service i mer än år. Fönsterputsning till bra priser åt företag och privatpersoner. Kvalitet till bästa pris.


Få hjälp av en erfaren veteran. Din städfirma i Östersund. Hemstädning Östersund , fönsterputsning, flyttstädning, kontorsstä trappstäd mm. Städhjälp till LÅGA Priser.


Fönsterputs östersund

Söker du en fönsterputsare i Östersund ? Välkommen till Viktorias Städservice i Östersund ! Pressateljén i Östersund utför städservice, kemtvätt och fönsterputs. Vi erbjuder kvalitativ städning med fullt ansvar, yrkeskunnighet och med fokus på detaljer. Vi hjälper er till en ren och trivsam arbetsmiljö!


Vår målsättning är att erbjuda dig städtjänster i Östersund av hög kvalité och att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.