tisdag 5 mars 2019

Fönsterskydd vid renovering

Hos oss kan du hyra fönsterskydd till ditt. Vid köp av tre paraplyer medföljer väska. För dig som inte jobbar professionellt med renovering av fönster. Uppfyller kraven för antikvarisk renovering.


Bruksanvisning för linoljekitt: Vid applicering får kittet ej utsättas för hög temperatur eller solvärme,. Från kr per dygn kan du hyra fönsterskydd av oss och få leverans redan samma dag. Genomför renovering och fönsterarbete utan att låta vädret stoppa er. Vi på Nordwind hjälper dig att hitta rätt lösning och material. Vi erbjuder fönsterisolering, fönsterkitt, slippapper och ett brett sortiment av fogmassor.


Främst för dig som inte jobbar professionellt med renovering av. Tar liten plats vid förvaring i. Vi hjälper dig vid glasbyte! Fönsterparaply, fönsterskydd , fönstermålning. Behöver du byta ett gammalt blåst eller draget glas? Vi lämnar års garanti på renovering av.


Fönsterskydd vid renovering

Vi renoverar även vintertid då vi har isolerat fönsterskydd på både utsida karm och insida med. När bågarna är borta för renovering täcker vi in dina fönsteröppningar med fönsterskydd. Arbetsmetoder vid fönsterrenovering.


Det var senvår med stabilt väder, och vi gjorde så här. Tog ur båge efter båge, och ersatte med tunn plast. Skriv in den e-post som används vid inloggning.


Används vid indragning av ögleskruvar, t ex vid monteringav fönsterskydd. Läs FAQ om fönsterrenovering och de vanligaste frågorna om vårt arbete. Kontakta oss gärna för byggnadsvård. Skydd för fönster och aluminium under byggtiden.


ProPerla skydd för tak, fasad och mark sten. Fråga på golvskydd vid renovering ? Renovering och uppdatering av äldre träfönster är smart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.