fredag 29 mars 2019

Vindsisolering tjocklek

Att tilläggsisolera vinden är ofta väl spenderade pengar, både för värmebesparing och komfort. Byggmentor ger dig en överblick över hur en vindsisolering går. Endast utrymmet mellan bjälkarna har fyllts och tjockleken uppgår till cm. Värmeläckaget smälter tunna.


Hehe 4x120mm vart det på grund av att jag bor i norra sverige och dels för att jag fick isoleringen så billigt. Tänk också igenom vilken tjocklek på isoleringen som är mest fördelaktigt. Ta gärna kontakt med kommunens klimat- och energirådgivare för specifika råd.


Tilläggsisolering av tak och vind. Genom att tilläggsisolera vinden kan husets uppvärmningskostnader sänkas med upp till. Observera att längden på rullen varierar beroende på tjocklek. Att börja med vindsbjälklaget brukar vara det enklaste och mest energieffektiva. Lösullen har sedan en lång tid tillbaka varit det självklara valet vid isolering av vindsbjälklag.


Vi blåser upp lösullen på vinden, snabbt och bekymmersfritt. Hej, Vilka tjocklekar har ni på er isolering, väggar respektive tak? Om man planerar att senare använda vinden som förråd eller boyta ska man nu bygga på sitt golvbjälklag till rätt tjocklek.


Fördelar med lösull på vindsbjälklag. Isolering finns i flera olika material, cellplast, mineralull, lösull, polyuretanskum. Lär dig om isoleringsmaterialens egenskaper innan du isolerar. Välkommen till Sjömarkens Isolering!


Vi är experter på takisolering och hjälper dig att uppnå bästa resultat. Ring oss idag så hjälper vi dig! Läs mer Isoleringsskiva Lambda Isover. Finns i flera storlekar.


Tjocklek : 4 eller 1mm. Den lägre energiför-brukningen som isoleringen medför, blir i själva verket en ren miljövinst,. ISAB - Isoleringsspecialisten är ett av Sveriges ledande lösullsföretag.


Vi utför lösullsisolering, kompletteringsarbeten och utsugning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.