torsdag 11 april 2019

Glasgravyr stockholm

Butik på Kungsholmen och i Täby. Vi graverar på de flesta material. Kontakta oss så hjälper vi dig! Hej, Jag vill får ett gravyr jobb gjort som jag tror är ganska svårt. Glasgravyrproffs i Uppsala eller Stockholm ?

Jag har en gjuten bebishand. Ni hittar oss centralt på Döbelnsgatan i Stockholm. Tänker Ni besöka oss, ring gärna före och hör efter att vi är på plats. Vi har flera kategorier av dricksglas.


Du bestämmer text och typsnitt. Efter utbildningen startade Kerstin Glasverkstan på Sibyllegatan i Stockholm. Kerstin upp Velamsunds Bruk i Nacka, ett hantverkshus med glashytta,.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och rabatter snabbt och enkelt! Vår begravningsbyrå på Södermalm i Stockholm finns med er före under och efter begravningen. Välkomna att kontakta oss för ett personligt möte.


Material finns det mycket att välja på. Vi säljer graverade presenter med personlig gravyr. Ett traditionsrikt och skickligt. Det är närmare bestämt en form av dekorativt glasarbete.


Cylex har resultat med telefonnumre, kontaktuppgifter, öppettider, recensioner och särebjudanden. FORMO har många års erfarenhet av det mesta inom gravyr. DETTA HÄNDER Vi välkomnar nya och gamla kunder till vår omfattande utställning. Champagneglas vinglas och vinkaraff med personlig namn och textgravyr till brudparet från Glasets Hus i Orrefors.


Gravyr ingår i alla idrottspriser, medaljer och pokaler. Uppvakta brudparet på den stora dagen genom att ge dem en riktigt fin, minnesvär personligt graverad bröllopspresent med deras namn och datum. D-bilder skapade från era favoritfoton eller tagna på plats och lasergraverade inuti vackra kristaller.


Fotosmycken graverade med era bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.