måndag 8 april 2019

Hyra bullermätare

Hyra bullermätare

Då kan du hyra den hos oss! Efter att du lagt din hyresbeställning kontaktar vi dig för att stämma av vilket datum som du vill ha dem och säkerställer att det. Stål och Hyr är medlem i Hyrexkedjan, en rikstäckande branschförening för uthyrningsföretag. Visar produkter inom kategorin Ljudmätare, decibelmätare. Letar du efter en bra ljudmätare?


Här hittar du de senaste modellerna till rätt pris! Tänk på det här när du hyr ut personal För dig som hyr in personal Tänk på det här när ni hyr in personal. Ett alternativ till att köpa en värmekamera, avvägare eller en kabelsökare är att börja med att hyra en. Vi har uthyrning av värmekameror från FLIR. Kontakta oss gärna för rådgivning.


Få tillgång till ett brett sortiment av mätutrustning som täcker hela spektrumet av test- och mätinstrument. Vill du jobba på Sveriges mest citerade organisationstidning,. Vi säljer mätinstrument till flera olika ändamål. Beskrivning: Mycket lättanvänt handhållet instrument för mätning av ljudstyrka både vid rockkonserten eller vid enklare bullermätning i skolor, ute i trafiken.


INFRA Sär en bullermätare avsedd för mätning av bullerstörningar från byggverksamhet, trafik och mycket annat. Med bullermätaren upptäcker man hur mycket. Den har en noggrannhet på ±dB och en upplösning på 0. Söker en bostad att hyra ? Välkommen, vi ger dig överblicken! BostadsPortal matchar lediga hyresbostäder med bostadssökande.


Se hur hög ljudnivån är! Med ett ljudöra kan man få en sundare ljudmiljö. Du som arbetar med arbets- eller omgivningsmiljöfrågor som arbetsmiljö-ingenjör, miljöinspektör, konsult eller liknande, kan hyra mätutrustning hos oss. Jag är nyseparerad och fick möjlighet att hyra en liten stuga precis vid havet för mig och min dotter.


Känns underbart, speciellt nu till sommaren. Att köpa mätutrustning av oss är enkelt – men ibland är det mer effektivt att hyra än att köpa. Miljökontoret kommer därför att låna en bullermätare från Norrköpings kommun. Den ska användas vid en ny inspektion. Arvidsjaur, Norrbotten, som bla hyr ut luktsaneringsmaskiner.


Vi levererar världsledande mätinstrument för proffsanvändare inom industri, VVS, livsmedel och service. Du kan också vända dig till oss för kalibrering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.