måndag 29 april 2019

Livab isolering

Livab isolering

För er ekonomi, för vår miljö! Har ni frågor, funderingar eller önskar offert. Tveka inte att höra av er.


Livab isolering

Vid isolering av vindsbjälklag och snedtak i nya fastigheter, såväl stort som smått, används lösull idag i princip uteslutande. Genom att använda rätt isolering och diffusionsöppna tätskikt får du en konstruktion som. Går vi tillräckligt långt tillbaka i tiden byggdes husen utan särskild isolering. Väggarna var både bärande och fungerade som skydd mot regn och vin kyla och. De vackra blåa fälten med odlat lin, producerar de fibrer som är basen för en effektiv isolering av våra hus.


Huvudprodukterna är i dag värme- och ljudisoleringar. Kontakta oss gärna för tekniska tips och råd angående isolering av både gamla och nya hus! Det flyter genom skonsamt och bra i maskinerna utan att det hänger sig. Fick gjort lite mer bärläkt sen blev det hämta material hos Livab isolering i Borås, hade fått slut på spiktätningen men det löste dom snabbt trots.


Livab isolering

ISOCELL GmbH - Naturlig isolering av cellulosafibrer. Miljövänlig och skarvlös sprutisolering. Här hittar du information om klimatsmart och miljövänlig isolering ! Tänker jag rätt att det är mindre risk för mögel om all isolering inte är på golvet utan en del på golvet och en del i taket?


Livab som sprutade lösull i detta trånga utrymme. Jag är inte frisk än och förra veckans träningsdos stannade på min lugn åkning. Lösulls lasbilen från Livab. Idag eller i morgon hoppas jag kunna åka en timme lugnt för att sedan kunna.


Livab hjälper oss att spruta cellolusaisoleringen samt leverera. Nu är vår entreprenad hos BRF Havsfrun på Artellerigatan slutförd. Stilrena säkerhetsdörrar med speglar. Täckmålade för hand av våra duktiga målare. Vi utför installation av lösullsisolering i hela.


Isolering och kringprodukter till väggar, golv och tak. Konstruktion passivhus - Sweco. Her er der lidt billeder fra starten af vores projekt, med at renovere etageadskillingen med isolering og nyt gulv #128077; det næste stykke tid vil der.


Livab isolering

Sveriges största köp- och säljmarknad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.