måndag 29 april 2019

Golvspecialisten

Golvspecialisten

Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. När du använder sajten och. Beställ hem golv, badrum och kakel med fri frakt eller prova först ett gratis varuprov.


Golvspecialisten

Just nu super-erbjudande på Kährs golv. Vi bedriver slipning, renovering och läggning av golv samt import och export av maskiner, reservdelar, verktyg och produkter. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner.


Betong åldras och behöver underhållas för att bibehålla såväl utseende, som funktion. Golvspecialisten i Jönköping AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Vi lagar skador och ytbehandlar betongen för att ge.


Golvspecialisten

BerryAlloc Aqualine är ett nytt våtrumsgolv som är perfekt för badrum i både hemmiljö och offentlig miljö. Kreditupplysning med viktig information. Ingen anmärkning, ansökan, skuldsaldo, utmätning eller konkursbeslut registrerat. Fördelningen i styrelsen. Sportgolv Specialisten, marknadsför, säljer och installerar samtliga av Pulastics sportgolv i Sverige.


Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. För att redigera dina företagsuppgifter, så krävs det att du registrerar ett kostnadsfritt företagskonto på under minut.


Golvspecialisten

Du kan då lägga till en. Parkettspecialisten är en firma från Stockholm med år i byggbranschen. Våra golvläggare är specialister på att slipa och lägga parkettgolv. Vi bygger och renoverar sportgolv över hela landet. Har ni en fråga eller önskar en offert så tveka inte att fråga oss.


Vi är inte längre bort än ett. Vi har under hösten blivit uppköpta av Golv4u. Finns sedan september i samma lokaler borta på Industrivägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.