fredag 31 maj 2019

Glidskydd tak

Marknaden starkaste och lättaste taksäkerhet. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Passar alla takprofiler. Fast glidskydd för väggstege vid takfot som passar alla takprofiler.


Glidskydd tak

Undviker att din stege glider åt sidan eller tippar. Behöver du ett glidskydd för ditt tak ? Glidskyddet är varmgalvat med pulverlack. I vår smidiga konfigurator hittar du precis det glidskydd du behöver.


Tidigare så har sotarbloggen informerat om vikten av korrekta glidskydd och takstegar. Eftersom det samlas en massa frost och is på både tak och grun är det. Eftersom glidskydd är ett hett eftersökt ämne här på sotarbloggen kan det vara bra med lite extra information om hur just ditt takskydd kan förbättras.


Vi hjälper dig att hitta rätt glidskydd tak Byggtillbehör och göra ett billigt. Alla tak som på något sätt beträds ska ha taksäkerhetsutrustning. Per Wikstrands glidskydd för falsfäste och lös stege på tak. Tillverkas av varmförzinkat stål. Vi är övertygade om att utbildning och större kompetens bidrar till en säkrare vardag för dig som arbetar på tak.


Vid utvändig uppgång till tak med lös markstege och sedan takstege på taket behöver det alltid finnas ett glidskydd att fästa markstegen i så att. Ett fast glidskydd hindrar stegen från att både välta i sidled och glida ner längs med väggen. Finns i två olika utföranden och färger. T = Trafikklass G = Entrégång, uteplats, lekytor, innegård utan trafik.


Glidskydd tak

GC = Gång- och cykelväg med enstaka. Osäker på om jag placerar den här tråden rätt, men det handlar ju på sätt och vis om tak så: Sotaren har varit här och gjort en. Vi har låga priser och snabba leveranser över hela sverige. Handla din takstege hos Plåtgrossisten. Säkerheten på ditt tak är viktig!


Vår guide för vägg och tak innehåller förutom produktinformation, även regler och hjälp för val av vägg- och takprodukter. Har fått påpekande av sotaren att vi saknar glidskydd för stege. När jag kollar runt i byggvarubutikerna så hittar jag en massa varianter för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.