fredag 31 maj 2019

Vit hårdvaxolja golv

Kvalitet till bästa pris. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. I vårt sortiment av hårdvaxolja hittar du flera olika kulörer som kan användas till både möbler, paneler och golv och ger träet. Ge trägolvet en tålig och hållbar yta. Här får du tips om hårdvaxolja när du ska behandla trägolv och parkettgolv med hårdvaxolja.


Vit hårdvaxolja golv

Idealisk för golv av massivt trä, lamellparkett, passar även för paneler och möbler. Ytan blir vatten- och smutsavvisande, mycket slitstark och tålig mot spill. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Bilden visar golvet Ek Modern Vit är ett klassiskt golv i ny tappning. Det är behandlat med vit hårdvaxolja som ger en naturligt ljus och vacker ton.


Furugolv i massiv svensk norrländsk furu, med en släthyvlad yta och behandling i vit hårdvaxolja. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Parkett furu modern vit Våra parkettgolv är behandlade med den nya generationens ytbehandling, hårdvaxolja.


Vit hårdvaxolja golv

Det är kul att lägga golv. Parkettgolv Ek 1-stav Various Vit 130mm Barlinek. Hårdvaxoljan ger ett motståndskraftigt skydd mot. Pigmentera transparent, sidenmatt, för inomhusbruk.


Vit panelvax som ger träet nytt liv. Så behåller du ljusheten i furugolvet. Ljusa bordsskivor med vitt pigment. Vita trägolv med hårdvaxolja.


Vit hårdvaxolja golv

Måla golv – steg för steg - Duration: 3:39. För golv , paneler och möbler av trä. Lacker finns i en mängd olika varianter anpassade efter hur mycket slitage ett golv utsätts för,.


Slipa med behandling hårdvaxolja naturell. Hur slitna dina golv än är så garanterar vi att vår golvslipning. Gammeldags Trälut används som förbehandling av nyslipade golv ,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.