måndag 13 maj 2019

Grundisolering

Grundisolering är idag synonymt med cellplast. Den största anledningen till det är cellplastens synnerligen goda kapillärbrytande förmåga. XPS-cellplast med falsad kant att använda som isolering av omvända tak i lättare konstruktioner med låg belastning.


Grundisolering

Att genomföra en grundisolering av din husgrund innebär inte bara ekonomiska vinster för dig som husägare utan också vinster för miljön. GT Grundteknik AB utför dränering och grundisolering med Pordrän isoleringsskivor åt kunder i Västerort. Läs mer om hur arbetet går till på vår hemsida. Bitumenbaserad syllisolering för användning som isolerande skikt mellan grund och syll. Syllisolering för användning som kapillärbrytande skikt i grundmur.


Mycket värme försvinner runt husgrunden, därför är det bra att köpa ny mark- och grundisolering som ett första steg när du ska tilläggsisolera huset. Steg ett är relativt självklart – är det över huvud taget dags att dränera runt ditt hus? Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.


Grundisolering

Vi hjälper dig att hitta rätt produkter. Fyll i dina kontaktuppgifter här så kontaktar vi dig för offert. Den vanligaste cellplasten är vit och består av expanderad polystyren (EPS).


En vidareutveckling av den vita cellplasten är den grå cellplasten. På K-rauta hittar du isolering till ditt bygge, renovering eller nybyggnad. Vi erbjuder isolering från prisvärda Isover, Isola-Platon och Weber Saint-Gobain. Vi ger räkneexempel på pris för dränering där du får se kostnad för både arbetet och för material.


Grundisolering

Ta del av våra tips för sänkt pris. IsolerIng komplett system för effektiva grunder Platta På mark Vid nyproduktion idag är platta på mark den vanligaste grundkonstruktionen. Olika typer av syll- eller grundisolering används i väggkonstruktioner som kapillärbrytande skikt mot grundmuren. De förhindrar också luftläckage in i. Sökord: isolering, sprutisolering, grundisolering , väggisolering, takisolering, golvisolering, fuktisolering, fasadisolering, markisolering, källarväggsisolering.


PAROC eXtra är en universal isolerskiva tillverkad av obrännbar stenull och används för värmeisolering, ljudisolering och brandskydd i till exempel väggar, på. Markentreprenader med varaktighet och kvalitet. Catmaco hyr ut grävmaskiner, dumpers.


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela. Isodrän AB tillverkar och marknadsför ISODRÄN-skivan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.