torsdag 13 juni 2019

Golv offentlig miljö

Golv offentlig miljö

Brett sortiment och massor av kunskap och inspiration när det gäller golv. Förutom estetiska aspekter är det av vikt att klinkerplattor på golv i offentliga miljöer har tekniska egenskaper som gör dem lämpliga. Marknadsför plastgolv, gummigolv, textila mattor och plattor för offentlig miljö i Stockholm och Göteborg. Gäller det golv så besök oss som golvleverantör.


Golv offentlig miljö

Fogfria golv för offentliga miljöer : förskolor, äldreboenden, bibliotek, storkök, lokaler, omklädningsrum. Välj ett golv för publika miljöer från Ra Golv ! ARDBO är både ett agent och golvgrossistföretag som levererar ett brett golvutbud av högkvalitativa välkända varumärken till offentlig och hemmamiljö. Golvsliparna Sweden är ett företag med fäste i Norrköping men våra tjänster sträcker sig över hela Sverige.


Med lång erfarenhet av alla slags golv för både. Designgolv för offentlig miljö. Ljuddämpande golv för ex. Vårt affärsområde PUBLIC erbjuder en rad olika golv för offentliga miljöer såsom uteserveringar, industrier, utställningshallar, poolområden, butiker.


Golv offentlig miljö

Vi skapar golv för alla typer av offentliga miljöer som anpassas helt efter verksamheten. Till vår hjälp har vi en mängd olika golvsystem och metoder. Vi på Pfeil Entreprenader är experter på golv ! Kontakta oss för golvläggning och underhållning av golv i offentliga miljöer. Vi har ett brett utbud av textila golv för offentlig miljö , öglade, skurna, microtuftade eller flatvävda textilplattor samt härliga heltäckningsmattor för. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken.


Behöver du golv till ett projekt eller teknisk. En modern palett med mönstre från naturen Ôglad textilplatta för offentlig miljö Moderna mönster med. Våra PVC-fria golv är skonsamma både mot miljö och människor och nya generationen Upofloor Zero.


Golvimporten är exklusiv agent i Skandinavien för. Golvet lämpar sig för offentliga miljöer som skolor. Hos Modern Betong hittar du marknadens bästa golvbeläggning till offentlig miljö.


Vi kan hjälpa dig med allt från ramper till bassänger. Golven är registrerade i BASTA-registret och uppfyller alla krav för golv i offentlig miljö. Samtliga kollektioner är också rekommenderade hos Byggvarudedömningen.


Med dagens kunskap runt plastgolvens miljö - och hälsoskaldlighet är linoleum ett miljövänligt och prisvärt golv , inte minst i offentliga miljöer som skolor och. Tarkett tillverkar och säljer golv - och väggprodukter för hemmiljö och hela funktionslösningar för golv och vägg i offentlig miljö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.