torsdag 13 juni 2019

Hyra vattenskoter jönköping

Upplev ett fartfyllt äventyr – upp till knop! Bränsle och utrustning ingår. Pappa, pojkvän eller bror? Våra uthyrningsregler: Vi hyr endast ut våra vattenskotrar minst 8h - heldag. Hyrestagaren måste kunna uppvisa förarintyg, även kallad förarbevis.


På vattenskotersafari upplever man en blandning mellan fart, vatten och natur.

Vattenskotern har en otrolig acceleration och kommer upp i hastigheter på upp till 45. Här kommer du kunna hyra vattenskoter för att snabbt kunna uppleva skärgården. Mer information finns här.


Missa inte den bästa körupplevelsen på vatten! Kan vem som helst köra vattenskoter ? Ja i Sverige har vi ännu inget krav på utbildning eller körkort. Men det är lätt att glömma att vattenskotern också är ett fantastiskt sätt att uppleva den Göteborgska eller.


Hyra vattenskoter i göteborg.

Vi erbjuder sommarens absolut roligaste nöje! Hyr vattenskoter för några timmar, en hel dag eller varför inte under en hel vecka. Köp upplevelsen enkelt på Live it! Fri bytesrätt och öppet köp. Privata hyresvärdar med lediga lägenheter att hyra i Jönköping.


Sök alla bostäder i Jönköping för uthyrning. Ansök om att hyra bostad i Jönköping. Vi har moderna vattenskotrar för hyra. Våra vattenskotrar är SeaDoo GTI och SeaDoo GTR.


Den kompletta båtuthyrningen i Stockholm. Vi hyr ut en Sea-Doo Spark Trixx i med utgångspunkt i Uddevalla. Vi kan leverera skotern till hela västkusten. Hyr en riktig upplevelse, våra vattenskotrar är av högsta kvalitet från Yamaha och vi har roliga tillbehör på Möja, Värmdö i Stockholms skärgård.


Sök bland lägenheter att hyra i Jönköping. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill hyra lägenhet och bostadsrätt i Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.