torsdag 27 juni 2019

Gummimatta på metervara

Gummimatta på metervara

I vår webbshop hittar du alltid något som passer. Gummimatta som metervara eller på rulle. Köp mattor av högsta kvalitet online! Handla metervara och mycket annat hos Cellbes. En av Nordens ledande mattbutiker på nätet för både privatpersoner och företag.


Gummimatta på metervara

Slitstarka gummimattor av naturgummi. Avsedd som golv i transportfordon och lokaler som är utsatta för slitage. På Jula siktar vi högre. Rutig gummimatta lämplig för bil, båt, husvagn, lastflak, som gångmatta etc. Kanske är du på jakt efter en gummimatta för kontoret som ståmatta eller en arbetsplatsmatta att ha i din verkstad.


När det kommer till valet av en arbetsplatsmatta eller en gummimatta måste man tänka på vilket behov man har först och främst. Behöver du en ergonomisk. Hos oss kan du köpa gummimatta och gummigolv i färdiga storlekar och som. De på metervara kan även skäras till för att passa i mindre utrymmen så.


Gummiduk av naturgummi för standardpackningar. Detta material är lämpligt för förpackningar och mellanlägg, då inga speciella krav ställs på beständighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av gummiduk och gummimatta med hög kvalitet.


Mattan säljs på metervara upp till 1mtr. Ergonomiska gummimattor som avlastar ben och rygg vid längre varande och stillastående arbete som pågår på samma. Vi har allt för ditt Handarbete!


Köp utrustning till jobbet online. Som kund anger man således den längd man önskar och mattan klipps till direkt i butiken. Högkvalitativ våtrumsmatta och badrumsmatta med gratis hemleverans på 2-vardagar. Eftersom alla bilar har olika mått kan du beställa våra bilmattor på metervara. Detta ger dig chansen att få till en lagom stor bit som passar just din bil.


RÄFFLAD GUMMIMATTA ar endast tillgänglig för köp i antal om 10. Tunn och slät gummimatta som lämpar sig som inlägg i bland annat lagerhyllor och bänkar för att skydda underlaget mot. Jag vill prenumerera på.


Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt. Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Stort utbud av gummimattor och arbetplatsmattor till låga priser och med snabb leverans. Köp dina ergonomiska, dämpande mattor på Witre.


Med spåren på baksidan - läggs direkt på betonggolv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.