onsdag 24 juli 2019

Grus till altan

Se guiden och handla kvalitetsprodukter, så altanan blir en drömuteplats. Tvätta ditt trädäck på rätt sätt. Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus.


Du kan låna ett släp kostnadsfritt.

Boka i terminalen på varuhuset. Vi har materialet till projektet. Alltid till vettiga priser! Via Svevia kan du köpa grus och kross från någon av våra ballastanläggningar!


Ta gärna till lite extra så det inte blir. Kratta ut gruset och försök att få det. Re: Sand eller grus under altanen ? Ska du bygga ett träddäck så behöver du knappast pyssla med bärlager mm, med de förhållande du beskriver.

Ta till rejält när du väljer reglar. Börja med en heltäckande markduk som hindrar ogräs från att växa upp under altanen och fyll på med grus. Men ingen kommer att missa det om altanen inte har lagts på en.


Ni måste också se till att skapa en gräns mellan gräsmattan. Så bygger du en PLAN altan. Gräv en smal ränna runt uteplatsen och fyll på med lite grovt grus.


Instruktion och inspiration till dig som vill bygga en egen altan. Varför inte lägga lite större runda vackra stenar i angränsning till en grånande altan och plantera högt gräs i tuvor intill för ett. Från steril altan till levande. Det finns många olika möjligheter med både sten och grus , både i färg och form.


Kom in till ett av våra. Oftast är altanens placering i anslutning till huset självklar. Att välja vilken sten man vill ha till sin uteplats kanske inte verkar så svårt.


Den som valt sten vet dock att utbudet är gigantiskt. Total Makeover av altan. I maj tog vi tag i altanen , vi hade tröttnat.


En stor fördel med trätrallgolv till altanen är att de kan användas även på sluttande mark och på ytor med.

Vi ska lägga sten och grus för att få till. Grus , San Reglar, 23×mm råhyvlat. Här finner du det mesta du behöver för att komma igång med.


Man behöver inte alltid plinta en stomme för exempelvis altaner och ute­platser. Istället är underlaget grus och sand på vilket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.