torsdag 25 juli 2019

Haglunds rullgardiner

Bästa pris och snabb leverans. Stort utbud av fina gardiner. Hitta årets trender på ShopAlike! Kassettrullgardin vita profiler Kassettrullgardin kan även fås med kvarta profiler. Haglund rullgardiner från Haglunds i Falköping AB.


Lättmanövrerade rullgardiner för offentlig miljö. Rullgardiner finns i ett flertal olika modeller. Avsedda som solskyd ljusreglering och insynsskydd. Välkommen till Luxaflex Project - solavskärmning, ljusreglering och gardinupphängning för offentlig miljö. Klicka och läs mer om vår kollektion.


Kirsch rullgardiner finns både som standardkollektion och måttbeställd. Vem har sagt att rullgardiner bara är till för mörkläggning? Förändra känslan och karaktären i rummet med olika vävar och strukturer. Se vårt stora sortiment av rullgardiner från Kirsch. En rullgardin både mörklägger och håller temperaturen lägre i rummet.


Köp din rullgardin online på Hemtex. Kollektionen inom solavskärmning, ljusreglering och gardinupphängning för offentlig miljö är speciellt anpassad. Den moderna klassikern som aldrig går ur mode. Den mörkläggande rullgardinen har en speciell. Haglund Industri tänker fortsätta att leverera ledande kylutrustning för restauranger, bagerier, barer, kaféer och storkök i många generationer till.


Efter registrerad fusion hos bolagsverket är nu Haglunds i Falköping helt integrerat i Kirsch Scandinavia och är således inte längre ett eget bolag. Utvecklar, tillverkar och marknadsför rullgardiner , solskyddsprodukter och gardinupphängning. Välkomna till Solskyddskompaniet i Stockholm. Hos oss hittar ni ett stort utbud av rullgardiner , besök vår webbplats för mer information! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.


Haglunds rullgardiner

Stilrent med personlig prägel. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Bjud in naturens värme och skönhet.


De flesta tänker nog rullgardin när de ska skaffa en mörkläggningsgardin till sovrummet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.