onsdag 3 juli 2019

Halkfritt golv

Halkfritt golv

Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. Brett sortiment och massor av kunskap och inspiration när det gäller golv. VÄLKOMNA TILL OSS PÅ HALKFRITT ! Dessa direktiv omfattar bland annat krav på arbetsgivaren att säkerhetsställa att golv på arbetsplatsen är stabila och.


Halkfritt golv

Invisible antislip är ett långvarigt och osynligt halkskydd som förhindrar halkolyckor på blöta golv och i hala badkar. Ett halkfritt golv är ett specialbehandlat golv som är säkrare än ett vanligt golv att gå på. Det finns flera olika sätt man kan använda. Skaparna av säkerhetsgolv.


Altro är en internationell leverantör av slitstark golv för alla inomhusmiljöer, våta eller torra. Perfekt för att bekämpa all. Halkfritt arbetar för att halkydda golvytor som i kontakt vid väta. Det miljögodkända halkskyddet fungerar på alla typer av golv och ger en.


Hur får vi ett halkfritt badrumsgolv? Har du något tips om var man kan hitta fina sådana? Halkskydd för golv , stegar, trappor och alla typer av underlag. Komplett leverantör inom GRP och glasfiberprodukter. Vi har lösningen som håller i längden!


Ta bord halkrisken från golv av kakel, klinkers och betong. Behandlingen är enkel, ingen ombyggnad krävs. Applicera invisible antislip på ytan och låt det verka i. Det hårdvaxoljade golvet tål, till skillnad från golv behandlade med ren olja spill i form av de flesta vanliga vätskor som finns i ett hem.


Golv för flexibilitet och design. Traficline är ett stabilt, slitstarkt och halkfritt golv med oändliga möjligheter. Ett perfekt golv för butiker, industrier. Ett golv är alltid lika viktigt och detta oavsett om det handlar om industrigolv eller golv i bostäder.


Det är inte bara utseendet på golvet som är viktigt,. Här får ni trygga och trygga tips hur ni väljer rätt våtrumsgolv till badrummet. Denna kunden hade problem med att pallar rörde sig på golvet trots ordentlig surrning. Vi bytte ut det halkiga plastgolvet som sitter monterat original, mot ett.


Halkfritt golv

T är ett homogent stegsäkert vinylgolv. Den homogena konstruktionen ger extrem slitstyrka, och ger golvet en överlägsen livscykelkostnad. Hög kvalitet, starkt, halkfritt golv för partytält, evenemang och gångstigar. Avsedd för partytält och tält med storlek 6x12m, 8x9m. Kährs – en av världens äldsta trägolvstillverkare – har i över 1år försett både privatpersoner och proffs med trägolv.


Ett terazzogolv är slitstarkt och halkfritt men tål inte tung belastning. Det förekommer mest i offentliga byggnader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.