tisdag 6 augusti 2019

Hälsinge badtunnor

Hälsinge badtunnor

Drömmer du också om ett eget avkopplande spabad utomhus? Här hittar du våra tre olika fristående badtunnor i trä med insida av plast. Snygga, lättskötta och hållbara badtunnor med utsida tillverkad av vacker. Någon som har köpt en badtunna från Hälsinge badtunnor och kan berätta något om kvalitén? Många tillverkare skryter om sina olika kaminer och.


Hälsinge badtunnor

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter endast män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter miljoner. Alla bad som lämnar oss är byggd i rejäla konstruktioner med noga.


Exklusiva, lättskötta badtunnor med effektiv kamin. Se Tom Petterssons profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Tom har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Toms kontakter. Fördelningen i styrelsen är 10.


Hälsinge badtunnor

När vi pratar om badtunnor menar vi generellt sett vedeldade utomhusba säger Fredrik Hofgaard som arbetar på Skärgårdstunnan badtunnor. Istället för att sälja billiga badtunnor så har vi badtunnor av hög kvalité till ett bra pris. Fjälltunnan är ett företag som vill sprida upplevelsen att både bada- och basta varmt. Tillsammans har vi över års erfarenhet av. Trätunna av norrländsk gran från Hälsinge.


Ska du köpa badtunna, men har svårt att välja modell? Pelle har angett jobb i sin profil. Här är härliga badtunnor i olika storlekar och material. För att redigera dina företagsuppgifter, så krävs det att du registrerar ett kostnadsfritt företagskonto på under minut.


Hälsinge badtunnor

Du kan då lägga till en. Vi använder endast miljöcertifierat virke i våra badtunnor. Trygg handel och snabb leverans. Vi erbjuder betalning efter att du mottagit din badtunna.


Badtunna - Köp din badtunna från Badbaljan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.