torsdag 1 augusti 2019

Hänga tavlor i trappa

Hänga tavlor i trappa

Shoppa din tavelvägg hos oss. Snabb Leverans och Fri Frakt över 2kr. Erbjudandet gäller till 17. Stilrena affischer till bra priser. Större utbu bättre priser.


Hänga tavlor i trappa

Leta i flera butiker samtidigt. Det är fint och trevligt med tavlor i en trappa. Man kan stanna på trappstegen och titta på dem. Antingen väljer man få stora eller flera.


Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för tavlor i trappan. Jag tycker att det är så jädrans svårt att hänga tavlor o annat på vägg. Vi har en u- trappa till. Har funderat på om man ska hänga något superlångt tygstycke i. Att bara sätta små tavlor eller foton precis vid. En konst att hänga tavlor i trapp Hej!


Att sätta tavlor i en trapp får man tänka till lite, så att man fortfarande får en harmonisk och balanserad känsla. Att hänga tavlor är en konst. Fundera vart du vill att det ska hända saker, som i en trappa eller något annat ställe som skulle behöva ett blickfång. Det mest klassiska är att hänga tavlorna en och en eller i lodräta eller vågräta rader.


Men det finns många sätt att presentera sina tavlor på. Hur gör man för att få upp tavlorna på väggen, så att resultatet blir riktigt bra? Här får du några tips, som kan göra det lättare att lyckas. Den här guiden visar vi hur du hänger upp dina tavlor på väggen. Häng dina tavlor rätt för bästa resultat.


Hänga tavlor i trappa

Flera illustrerande bilder och metoder. Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Tavlor till kampanjpris. Väggen utmed trappan i ett hus med två våningar passar. Trappan är som gjord för att hänga många tavlor.


Har du flera posters och vill hänga tavlorna på rad kan det vara. Det blir så definitivt och jag kan aldrig bestämma mej - så då blir det. Ska man hänga tavlor diagonalt så de följer trappan eller vågrätt ihop. Häng tavlor på ställen man inte förväntar sig. Hej alla inredningskunniga!


Hänga tavlor i trappa

Jag har kommit till skedet när det är dags att hänga upp konsten på väggarna i huset. Frågan är dock hur högt tavlorna. Det finns inga regler för att hänga tavlor fast en del.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.