tisdag 6 augusti 2019

Hyra trappkärra

Praktisk magasinkärra vars trappfunktion gör den enklare att ta sig upp och ner för trappor med. Kärran har fast lastplatta (550x3mm) och tre par massiva. Ramirent arbetar med maskinuthyrning.


Vi har ett brett sortiment av bodar. Hyr dina maskiner hos Hyres-Maskiner i Ö-vik! Bär inte tungt i trappor använd trappkärra. Stål och Hyr är medlem i Hyrexkedjan, en rikstäckande branschförening för uthyrningsföretag. Eldrivna trappklättrare trappkärra trappirra liftkar handikapp hjälpmedel.


Hos oss kan du hyra allt du behöver för ditt projekt. Motordriven transportkärra som fungerar både upp och ner i snäva trappor och trånga utrymmen. Skanska Rental är en del av Skanska Sverige.


Trappkärra batteridriven. Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! I vårt sortiment av kärror kan du hyra murbrukskärror, tegelkärror, magasinskärror, perrongkärror, oljefatskärror, trappkärror och specialkärror för alla. Kraftig stålrörskonstruktion med fast och nedfällbart lastplan. Storlek på lastplan: 3x 5mm.


Pulverlackade ger tåligare yta. I takt med en växande marknad med namnet delningsekonomi finns nu Sveriges första prisjämförelsesajt. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers.


Vi erbjuder stort utbud av bygg och anläggningsmaskiner. Vi hyr ut maskiner för att lösa Era problem, allt från handverktyg till stora liftar. Om företaget På Hygglo är det privatpersoner som hyr ut mellan varandra. Du bokar genom att gå in på vår hemsida, där kan du även lägga upp egna prylar för.


När du bestämt dig för att hyra en eller flera maskiner av Villamaskinisten använder du dig av bokningsformulären som finns vid varje maskin. CachadLiknandeTransportmaskiner. Vi är en totalpartner inom maskinuthyrning i Stockholm. Vi hyr ut byggnadsställningar och väderskydd av märket HAKI till privatpersoner och företag. Kom in och hämta ditt exemplar eller ladda ner det här.


Hyra trappkärra

Behöver du hyra Spikpistol, golvslip, borrhammare eller varför inte hyra en färgborttagare vid ommålning av huset, allt finner ni samlat hos oss. Har du mycket att flytta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.