måndag 12 augusti 2019

Jord på säck

Jord på säck

Hemleverans av jord på pall! Vi har planteringsjor KRAV-märkt eko- jord , blomjor såjor torv, täckbark och mer. Köp i butik eller på granngården.


Jord på säck

En bra jord är av stor betydelse för resultatet på din odling, både inomhus, i trädgården och på balkongen. Jorden är växternas skafferi, törstsläckare och. Nån som har tips på bra och billig jord på säck (1m3- säck ). Behöver två stycken i Stockholmsområdet och undrar även om det är för tidigt. Du som konsument kan köpta större volymer jord till anläggningar hos våra tillverkande återförsäljare och terminaler som finns på olika platser i landet. Vårt pris för en skopa jord , ca ett ton: 280:- Pris per storsäck fylld med jord 412:.


Materialet lastas med hjullastare direkt på lastbil eller släpkärra. Du kan vara säker på att varje säck innehåller en kubikmeter jord även om det regnar, eftersom jorden håller sig torr i säckarna och riskerar inte att flyta. Plantagen är Nordens största kedja för ett liv med växter - inomhus, i trädgår på balkong. Vi erbjuder både inspiration och ett brett sortiment.


Jord på säck

Visste du att du kan handla jord och matjord på storsäck? Det är praktiskt och ekonomiskt! Beställ grus, jord , täckbark m. Leverans direkt hem till din trädgård. Hur upplevde du kvalitén på deras jord (Byggvaruhusens säckar för 100kr har en del att önska)? Vad fick du betala per säck ? Jag har hört, att den kodynga man köper på säck från t. Priser gäller på fritt upplastat i vårt grustag.


För lös jord 2-m³ kostar transporten 8kr. Vi levererar våra storsäckar på fredagar. Lägg ett lager med lecakulor i bottnen innan du fyller på med jord. Använd krukor med dräneringshål.


Jord på säck

Här hittar du jord för alla ändamål. Alla de produkter vi för finns även för avhämtning på Centralen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.