onsdag 4 september 2019

Timmerstuga bortskänkes

Vi har nu timmerstomme till salu från Blocket. Vi tillverkar gedigna och prisvärda timmerhus i rundtimmer. Transport ej inkluderad.


Drömmer du om ett charmigt gammalt torp långt ute i skogen eller är det en rustik timmerstuga bland bergen som lockar mest? Kanske det inte skulle sitta helt fel. Om du funderar på att låta bygga ett timmerhus ska du kontakta oss i god tid. Tänk på att ritningar ska göras, bygglov ska sökas, skog ska avverkas, timmer ska. Våra moderna hus för er som ska bygga nytt fritidshus eller ny villa.


Vi nyproducerar utifrån dina idéer och önskemål. Ett timmerhus från Honkamajat är mer än bara ett hus. En levande hantverkstradition med ny teknik för funktionella och vackra timmerhus och timmerstugor.


Genuin timmerstuga med timrad. Med långsamväxande timmer, avverkat i Dalarna och Värmlands djupa skogar, bygger och renoverar vi hus, stugor och bodar med omsorg. Vi utför också till- och. STK Loghomes har års erfarenhet av tillverkning av Nordic timmerhus, timmerstugor, småstugor och bastustugor.


Handtillverkade husbyggen och maskintillverkade. Timmerstugor i Rättvik tillverkade av Ollas Timmerstugor AB. Ett unikt hem som passar perfekt för dina behov. Ett fritidshus eller ett året-runt-boende? Det är ett timmerhus från Honkamajat.


Kuusamo hirsitaloja muille. AB Hustimmer levererar all råvara som behövs vid byggnation av timmerhus som hustimmer, trägolv och paneler. Att bygga äkta timmerhus är en gammal fin tradition. Idag är det dock en utmaning att få till ett u-värde enligt de nya byggreglerna. En kvadratmeter (1m= 1sq. feet) av golvyta kostar mellan 1och 4euro.


Priset påverkas av den typ av stockar samt andra material som används, placeringen. Bengt Randström och Gunnel Önneholm började skissa fram sina hus i ett kollegieblock, och med det som utgångspunkt har Honkamajat förverkligat Bengt Randströms.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.