fredag 18 oktober 2019

Industristängsel

Produktinformation “Standard” för industristängsel i Sverige är meter högt stängselnät med 50×mm maskstorlek samt tre rader taggtråd upptill. Industristängsel 1m inkl. Vi säljer lättbyggda och säkra ställningar till oslagbara priser!


Industristängsel

Vad är ett industristängsel ? Ett industristängsel är en typ av inhägnad som sätts upp runt platser som behöver skyddas av olika anledningar. Förborrad olivgrön ändstolpe för villa- och industristängsel , komplett med detal. Det är en prisvärd lösning som går snabbt att montera och är underhållsfritt. Vi erbjuder kompletta säkerhetslösningar med projektering, material och montering – allt för att minska risken för inbrott,. Staket och stängsel för industrifastigheter och företag.


Beroende på utsatta krav för områdets säkerhet kan vi på Heras. Olika förutsättningar och behov. Vårt industristängsel håller proffskvalitet. Vi erbjuder industristängsel som är anpassat för användning i skandinaviska klimat. De mest förekommande typerna av industristängsel kan användas tillsammans med våra larmade säkerhetslösningar, som vi även monterar på befintliga stängsel.


Vårt stängselnät är av hög kvalitet, har lång livslängd och är underhållsfritt. Vi producerar vårt flätverksnät själva och det är. Frontyard utemiljö: Underhållsfria staket, balkongräcken, grindar i metall eller smide till villa eller industri.


Köp måttanpassade staket, balkongräcken eller. Lindbergs Stängsel är det bättre alternativet för totallösningar. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 4TKR.


Industristängsel

Det sitter lika många kvinnor som män i. Vi utför montering och försäljning av industri och villastängsel. Vår specialitet är industristängsel , villa och barnstugestängsel. Ett industriområde är ofta stort och kräver en hel del för att skydda på ett bra sätt. Våra stängselmontörer på Norrköpings Stängsel i Norrköping AB och Linköpings Stängsel i Linköping monterar manuella eller motordrivna skjutgrindar.


Stängsel, staket, nät, Villastängsel, barnstugestängsel, säkerhet, industristängsel samt viltstängsel. Grindar med och utan automatik. Stängslet kompletteras med tre taggtrådar. Lundblads Stängsel AB är tredje generationens familjeföretag med över år i branschen.


Industristängsel

Vi levererar och monterar alla sorters stängsel med bas i Skaraborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.