onsdag 23 oktober 2019

Infällda uttag

Infällda uttag

Sockel och lock av halogenfri termoplast. Skruvanslutning av ledarna. Dubbla anslutningar per fas. Eldirekts utbud av smarta vägguttag som arbetsuttag, popup- uttag och uttag för 3-fas.


För infälld montering med täckram för ett eller flera uttag. Eller rättare sagt lättbetongvägg. Det är inga problem att borra och fräsa i väggen men min avsikt är att sätta upp nytt antennuttag, rjuttag. Infällt ojordat 2-vägs- uttag.


Vet inte om de här är infällda orkar inte gå djupare i detta men ser iaf ut så på bilderna. Elektroskandia Var enda man kunde hitta iaf om det inte. Vägguttag som håller högre IP klass. Täckbricka bör beställas skilt.


Infällda uttag

Uttag med lock i serien exxact. Det är enkelt att åtgärda, kontakta Fixit Service i Gävle. Skärmat uttag Detta uttag är skärmat och anpassat till skärmad Cat6-nätverkskabel Ett kroneverktyg behövs vid montering av kabeln.


Skiljevägg i metall gör att även data- och multimedia uttag kan monteras i boxarna utan risk för störning. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Golvdosor tillverkade i pressgjuten lättmetall, täckplatta och skruvlock av mässing.


Infällda uttag

Finns med schuko, alternativt RJ45- uttag. Täckplattans dimensioner är 110x110mm. Ram till infällda vägguttag. Ojordat uttag från Elko:s RS-serie!


Detta infällda vägguttag från Elko har ojordade uttag med petskydd. Kablar ansluts via skruvanslutning och samtliga plastdelar. Ibland finns det ingen vägg att fälla in uttagen i! Se vårt sortiment av dosor för infälld installation här. Låga priser Snabba leveranser Hög servicenivå.


Man vill ha uttagen längre ner för att döljas av maskiner osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.