måndag 28 oktober 2019

Matta gabbeh

Matta gabbeh

Beställ hem och prova, betala sen. Bästa stället att fynda mattor! Stort Sortiment av Gabbehmattor till Konkurrenskraftiga Priser! Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.


Shoppa online till bra pris! Snygga mattor till bra priser. Gabbehmattor finns i två varianter, persiska och indiska, och är mycket populära i hemmen. Våra Gabbehmattor är handknutna med en tjock lugg av högkvalitetsull vilket gör att de är både mjuka och sköna att gå på. IKEA - PERSISK GABBEH L, Matta , lång lugg, , Handknuten av skickliga hantverkare, och därför helt unik i design och storlek.


Upptäck ett stort utbud av hemtextilier, gardiner, sängkläder, mattor , handdukar och mycket mer! De smala ränderna i varma och behagliga färger gör att mattan ger ett smakfullt intryck och den inger en varm. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Vackra Gabbehmattor till Konkurrenskraftiga Priser!


Matta gabbeh

På alla beställningar inom EU. Mattan är ett perfekt alternativ i hallen men. Namnet betyder rå, naturlig, obeskuren på persiska. Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil.


Hos Stockholms mest anrika mattbutik finns ett handplockat urval av gabbeh mattor. Mattorna handvävs och är oftast. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Om du fortsätter använda webbplatsen samtycker du till detta.


Matta gabbeh

En läckert rö tidlös, modern matta som får pulsen att slå. Designermatta handknuten ömsom handvävd i ren ull. Ett äldre par grälar medan de tvättar sin gabbeh - matta i en ström, mattan har ett mönster som föreställer ett ungt par som rider på en vit häst.


Gabbeh Kelim Modern, storlek 2x 2cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.