torsdag 28 november 2019

Monzon ställning säljes

Stort utbud av stege och ställning. Här på MonZon så finner du allt du behöver inom. Vi utvecklar och tillverkar ställnings- och väderskyddssystem enligt bl. Hos MonZon handlar du säkert och tryggt med.


Ställningen är meter bred med en total arbetshöjd på meter. Vi har nu monzon byggställning från Blocket. Komplett väderskydd av fabrikatet monzon säljes. Monzon , Alfix mm Halva. Modulställning är till skillnad från ramställning mer flexibel när det gäller att bygga om ställningen till.


Objekten säljes för företag i konkurs via auktion, utan reklamationsrätt. Skyddsräcken, ett 30-tal i olika längder U. Byggnadsställningar till företag och privatpersoner. Vi säljer lättbyggda och säkra ställningar anpassade efter era behov till oslagbara priser! Välkommen till MonZon Rent! Vi kan nu erbjuda uthyrning av ett komplett väderskydd från MonZon vid namn Protect IT.


Välj bredd på ställningen. Det finns två bredder, en smal m och en bred m. Standardlängden är m. Idagsläget så skickas alla ställningar från Mårdaklev dit du vill ha dem. Efter att ha haft semestestängt är vi f. Det stegliknande ramverket och den träbelagda plattformen med genomgångslucka gör det väldigt enkelt att jobba i ställningen. Plattform ingår i denna våning. Det är ett hyffsat pris, ställning står sig rätt bra i pris som beggat verkar det.


Helsvetsade ramar som ger lättare och starkare ställningar. Byggställningar säljes och köpes. Integrerade stegar med 2mm stegavs. Planera ställningen innan du börjar montera. Det kan finnas flera olika skäl till att man önskar köpa eller hyra byggställning.


Monzon ställning säljes

Ett tillfälle när en ställning av detta slag kan komma väl till pass. HAKI: Det är inte all ställning som syns på bilderna här, men det mesta. En ställning från Layher är en lönsam investering Genom att köpa en egen Layherställning kan du spara både tid och pengar. Den finns där när du behöver den. Vi har generalagenturen för den Tyska ALTRAD ställningen , assco samt plettac.


Alla våra produkter tillverkas i Tysklan mil utanför Berlin,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.