måndag 23 december 2019

Justerbar stege

Stort sortiment av stegar till låga priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. Stegar och ställningar Hem Bygg och färg Stegar och ställningar Stegar och ställningar. Visa filter Stäng filter.


Mycket användbar stege , speciellt vid ojämnt underlag.

Stegen kan användas som enkelstege mot vägg eller som fristående trappstege. Minskar risken för att stegen ska glida. Störst sortiment i Sverige - Stegar för alla användningsområden. Du finner dem hos Stegcentralen. Varför besvära sig med att hyra släpvagn, överbelasta bilen och skaffa sig en bula till när stegar finns att köpa på nätet – med.


Med en stegfot monterad står stegen säkrare och får svårare att glida i sidled. Stegfot rekommenderas på stegar längre än meter. På stegar upptill meter.

Vårt mål är att tillhandahålla marknadens bästa och säkraste stegar och ställningar för alla ändamål. Köp stegar online - Sveriges bredaste sortiment. Leverans till dörren - köp din stege idag! Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Tillbehör Vilka tillbehör du än kan behöva till din stege så har vi det mesta! Allt från olika produkter för att öka säkerheten. Trött på vingliga stegar som måste bestigas med livet som insats? Nu kommer den justerbara och vingelfria varianten.


Steglöst justerbar upp till 3mm. Enkel montering på stegfötter. Större inställnings-område på begäran. Lätt och smidig stege för t. Justerbar plattformshöj. Aluminiumsteg och vävda.


En arbetsplattform är en ideal typ av stege för företag som vill ha en säker. När arbetsplattformen är justerbar och dessutom har hjul skapar detta en. På K-rauta hittar du ett stort utbud av prisvärda stegar. Telesteps Teleskopiska Kombistege Combi m.

Vi erbjuder bland annat pålitliga enkelstegar, kombistegar och trappstegar från Zarges och Eurostar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.