fredag 27 december 2019

Matjord säljes

Matjord säljes

Svaret stavas matjord , gräsmattegödsel, vattning och gräsklippning. Odla i pallkrage - bästa tipsen! Pris enligt överenskommelse! Transport kan ordnas vid.


Matjord säljes

På NCC tar vi emot och omvandlar bland annat schaktmassor, asfalt, betong och jord till nya återvunna material. Vi innehar eget jordsorteringsverk för att kunna leverera bra matjord för såväl gräsmatta som rabatter. Klicka här för referensbilder. Letar du efter matjord i Varberg.


Vi erbjuder sortering av jord och grus genom vårt egna sorteringsverk, både till företag och privatpersoner. Maskinuthyrning, Teleskoputhyrning, grävarbeten samt försäljning utav matjord. Bergkross 0-mm Väggrus 0-mm, Slitlager 0-mm. Ta kontakt med oss så svarar vi såfort vi kan för att hjälpa dig. Säljes från Brännland 8 ca km väster om Umeå vid E. För att kunna säkerställa att produkterna kan leva upp till Hasselfors Gardens höga kvalitetskrav görs regelbundet kontroller där bl alerhalt, mullhalt.


Matjord säljes

Matjord och fyllnadsjord finns för avhämtning. Vill kolla lite med er vad ni gett för er matjord ? Många menar att det är den goda jorden man odlar i en trädgård och inte växter. Att A och O för en vacker och välvuxen trädgård. Välkommen till Nordanå grusterminal! Om det är mindre volym, typ släpkärra så är självlastning och betalning med swish en bra.


Vi levererar direkt hem till dig som bor i. Lagstadgad mervärdesskatt tillkommer. Hjärtligt välkommen till Snabb Grus AB Ditt förstahandsval för jord-, grus-, sand- och stenmaterial i ton. Fyll i ditt postnummer för att se pris och urval.


Vi utför alla typer av markarbeten. Vi säljer även matjord , grus och sand. Närkefrakt utvecklar och säljer transportlösningar i kundernas och delägarnas intressen med bra kvalitet, ekonomi och miljöteknik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.