torsdag 9 januari 2020

Isolera container

Isolera container

Vår isolering är speciellt framtagen för containers i för nordiskt klimat och består av 35mm cellplast och 12mm plywood som vi monterar på väggar tak och dörrar. Kontakta oss för mer information. Se även broschyren till vänster.


Isolera container

Vi hjälper er att isolera en fots ,fots ,fots, eller fots ny eller begagnad container till en förrådscontainer som vi anpassar helt efter era. Jag har köpt en standard fots container som jag ska ha som förrå mc-garage och dito verkstad. Det viktigaste är att hålla torrt i containern ,. Lär ha provisoriskt garage för pärlan. TITAN Canons Park säljer och hyr ut containers , bodar och moduler.


Sedan starten har vi levererat till tusentals nöjda kunder över hela landet. Vi har sjö containrar som vi tänkte ställa bredvid varandra. Vi tänkte göra ett kontor av detta. Söker du en container som isolerar?


Isolera container

Vi har fabriksisolerade sjöcontainers med skumplastisolering och kraftfulla aluminiumprofiler på golvet. Vill du hyra eller köpa container fot? Levereras med eller utan tillbehör såsom isolering, el, hyllor, värme eller lås. Våra containers har många användningsområden som exempelvis förvaring av.


Eller hur är lämpligast att isolera , har aldrig gjort det själv innan. Sen borde det bli bättre att du får luftspalt mellan container och ev snö,. Många kunder efterfrågar isolerade containers. En isolerad container kan även innehålla elcentral, radiator och belysning, allt levereras färdiginstallerat. Isolering av fots High Cube- container.


Isolera container

Jag funderar på att köpa en container. De som inte är isolerade kostar runt 20kkr. Om isolerad container : Vi tillhandahåller fabriksisolerade begagnade sjöcontainers. Uniteam isolerade containrar kan utrustas med personal dörr, belysning och el. Följande är standarddimensioner, vi erbjuder även möjligheter att leverera.


Vi har isolerat flera olika applikationer, det är bara fantasin som sätter gränser. Plåthall eller Container ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.