torsdag 16 januari 2020

Kabelskalningsmaskin

Kabelskalningsmaskin

Manuella kabelskalningsmaskiner med 1-kabelintag till lågt pris! För slagborr- och mejselarbeten! Beställ hos expondo med fri frakt! Kabelskalare som skär samt separerar plasten från kopparn.


Pålitlig funktionalitet Schysta priser Namnkunnig tillverkare En kabelskalningsmaskin från expondo hjälper dig att avisolera! Denna maskin säljs på uppdrag av ett företag i Sverige. Annonsen listad under Övrigt, Övriga. Demo exemplar som enligt uppgift skall ha testkörts cirka 5-ggr. Nätauktioner varje dag med objekt från alla branscher.


Denna kabel-skalare säljs på uppdrag av ett företag. För effektiv återvinning av koppar. Separerar plasten från kopparen. Skär snabbt upp de flesta sorters elkabel med plasthölje.


Kabelskalningsmaskin

Jag tänkte sälja iväg en kabelskalningsmaskin , en Cabrec CS-40. Den är helt ny, oöppnad i förpackning. Den har 7st kabelintag för olika grovlekar, det. Har en kabelskalningsmaskin över då jag köpt en större. Fungerar ypperligt från enkelledare till 5Geller kanske ännu större (har ej provat större).


Industritorget använder cookies för att föra statistik samt hantera användning av siten. Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att. Visar produkter inom kategorin Tänger, kabelskalare.


Kabelskalningsmaskin

Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare.


Varje storlek har en separat plats och skallängden är mekaniskt ställbar. Skalar automatiskt en eller flera ledare med area 2-mm². Avisoleringslängden 6-mm. Kan även användas vid pressning av kabelskor och.


Kabelskalningsmaskin

Du kan även skapa gratis. En site för de med intresse för turbo och trimning av bilar och andra fordon, speciellt i Sävar med omnejd. Du tror inte det vore bättre med en skärtrissa?


Begagnande bilar hittar du på kvdbil. Vi testar alla bilar till salu, innan de läggs upp till försäljning. Våra kunder både säljer och köper beg bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.