torsdag 30 januari 2020

Materialhiss

Kontakta oss så sänker vi dina kostnader. Vill du veta mer om hur du sänker dina kostnader för byggplatsutrustning? Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vi har rätt hiss för ert bygge.


Materialhissar att hyra.

Skicka en offertförfrågan online! Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare. Cost efficient, reliable. Kalea Lifts erbjuder ett stort sortiment av plattformshissar och hissar för bostadsanpassning.


Lyfter vid meter 1kg och vid meter 3kg. Tillbehör: parstbläck Geda Offert Brytblock Gabe Offert Moms tillkommer på alla priser.

Stål och Hyr är medlem i Hyrexkedjan, en rikstäckande branschförening för uthyrningsföretag. Starke Arvid skivhiss där höjning och sänkning sker med wirespel. Klarar montage för både vägg och tak. Säljes på uppdrag av större uthyrningsföretag. Fungerande, ok bruksskick.


HLL Hyreslandslaget är en av Sveriges ledande maskinuthyrare som dagligen förser den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner. Lyftblock och materialhiss ar säljes och köpes. Det finns ett stort utbud av. Hos ABC Bygghissar får du ett heltäckande erbjudande med projektledning, montering och service under hela byggtiden.


GMVs bilhissar betjänar flera nivåer över mark eller parkeringsgarage under mark nivå. Användningen av hissen är perfekt för mindre garage, i stället för en. Svalöv (Kågeröd) Dessa produkter säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största. Vi erbjuder stort utbud av bygg och anläggningsmaskiner. Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers.


Personbefordran förbjuden. Skivhiss Standard : 50:- Läs mer. Här kan du ladda ner ritningar på våra standardhissar samt beställningsunderlag.

Du hittar information och filer under respektive kategori i menyn till. Installation och underhåll av hissar, hiss reformer över kontinenter. Uthyrning av högproduktiv maskinell utrustning i Malmö, Göteborg och Sölvesborg.


Saxliftar, bomliftar, hängställningar, kranar, PVC hallar och truckar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.