tisdag 14 januari 2020

Säljes spegeldörrar gamla

Det finns förstås en mängd gamla spegeldörrar , pardörrar eller dubbeldörrar, ståldörrar, balkongdörrar, spröjsade fönster och isolerglasfönster,. Vi har nu 1gamla dörrar till. Säljes härmed Knoxhult bänkskåp med dörrar.


Företaget är specialiserat på tillverkning av spegeldörrar och fönster. Hos oss finns massor av gamla innerdörrar, spegeldörrar , sekelskiftesdörrar, pardörrar, med och utan karm. Spegeldörrarna är riktigt gamla och har smidda gångjärn.

The Stable är ett gammalt stall som vi gjort om till en butik med gamla fina saker och möbler. Underbara spegeldörrar säljes till bra pris. Tre lika och en annorlunda som troligtvis är skapad efter de andra tre. På bilden är modellen till vänster den det finns tre av. Här hittar du gamla rejäla dörrar!


Till salu ino” blocket gamla dörrar säljes ” Bestå byrå. Säljer tre olika gamla spegeldörrar. En har tyvärr varit bekläd med faner.


Tyvärr blev ingen bild bra då de är på ett loft för tillfället.

GRATIS annonsering för alla. En gammal vacker dörr med avlång knagglig glasruta och stor spegel säljes för 500:-. Har två stycken gamla innerdörrar som har blivit över från tidigare renovering och nu bara står i förrådet och tar plats. Annonsera begagnade och nya saker. Några med glas finns också.


Gamla innerdörrar i nyproduktion. Som slagdörrar och skjutdörrar. Hantverksmässigt tillverkade spegeldörrar och parspegeldörrar på rätt sätt förstärker.


Sprickande färg på spegeldörrar ? Jag har märkt att spegeldörrar i gamla hus ganska snabbt spricker i färgen runt speglarna när huset rör på sig. Vi inriktar oss först och främst på spegeldörrar , fönster, Munblåst fönsterglas, kammarlås, infällda låskistor och övriga beslag. Min tanke är att de skall målas, helst åtminstone sista lagret med pensel.


Det skall synas att de är gamla men de skall vara i. Janne och jag ville båda ha gamla spegeldörrar som sänggavel. En solig dag i juli förra året stod dörrarna helt plötsligt där,. Vi på Nacka Byggnadsvård köper och säljer reservdelar till gamla hus. Vi hjälper dig gärna även med renovering av t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.