onsdag 15 januari 2020

Sandblästrat glas

Stort utbud av fina tyger! Vi har ett brett sortiment. Välkommen in till ellos! Brett sortiment av snygga, högkvalitativa glas från välkända märken. I RoyalDesigns breda utbud av servering hittar du glas.


Sandblästrat glas

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. I regel tillverkas Semco Design blästringsmotiv på härdat glas enligt beställda mått. Sandblästrat glas kan bara bearbetas i efterhand när floatglas har.


Bli din egen konstnär och skapa vackra motiv på glas. Resultatet blir så bra att alla tror att motivet är sandblästrat - trots att du har använt plastfolie. Till de flesta av våra ytterdörrar kan du själv välja glastyp. Som tillval kan de flesta modeller fås med klarglas, costswol sandblästrat eller maskin­antikt.


Sandblästrat glas

Den maj deltar vi i Fönsterrenoveringens Dag. Besök vår studio och kolla in pågående renovering av Kristine Kyrkas blyinfattade fönster, lär dig mer om glas. På bilderna visas klarglas, gotikglas, sandblästrat glas och fasettslipat glas.


Blästring, eller ytblästring av glas innebär att man sprutar blästersand med högt tryck mot glaset. På så sätt skapar man en matt yta. Vill du få in ljus men inte insyn, kan du välja sandblästrat glas istället för klart. Genom att trycka fina raster får man translucenta glas , som ser ut som sandblästrat eller mattlaminerat glas.


GlasTeknik i Klippan AB. Låt dig inspireras av hur vårt glas idag används i vacker. Klart floatglas som lamineras ihop med en opal folie som gör glaset translucent med sandblästrat. Både genom våra vackra serviser, glas och bestick men också genom tips,. De bidrar till positiva.


Hos AM Okna så erbjuder vi ornamentsglas, säkerhetsglas. Exklusiv karaff i kristall och sandblästrat emblem på flaskan och på korken. Stelton oljelampa Oljelampa från Stelton med sandblästrat glas och rostfritt stål.


Sandblästrat glas

När lampan har fyllts med olja brinner den varaktiga veken i upp till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.