måndag 10 februari 2020

Kelim kudde

Kelim kudde

Handvävda Kelimmattor till Konkurrenskraftiga Priser! På alla beställningar inom EU. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Fri frakt och retur på handknutna kelimkuddar från Trendcarpet!


Kelim kudde

Trendcarpets kelim - kuddar kommer från flera olika orientaliska länder, men framförallt Turkiet, där kelimerna handlas av lokala köpmän från alla delar av Turkiet. Vi är ett företag som importerar hantverk från Marocko. Med kuddar och kuddfodral tillför du mjukhet och komfort och kan samtidigt bidra med en personlig stil. Byt kuddfodral när det är dags för en förändring. Medlemskap i tre nivåer.


Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. Mattkompaniet säljer orientaliska och moderna mattor och kuddar från Tabriz, Esfahan, Nainm Kashan, Ghom och andra delar av världen. Handla online med gratis frakt. KELIM MATTOR - Krydda din heminredning med en unik Kelim ! Den orientaliska kelimmattan vävs främst av nomader och har många användningsområden. Hänger du mattan på väggen får du en orientalisk känsla i ditt hem.


Kelim kudde

Kelim kudde handvävd i Nyzeeländsk ull och bomull. Baksidan i enfärgad offwhite bomull. Kelim är en prydnadskudde från Ferm Living. Kelim-kudde i naturell ofärgad ull.


Stoppningen är bomullsrester från textilindustrin. Kelim (av persiskans gīlim, grovvävd filt) är en typ av orientalisk slätvävna men även benämning på vävtekniken som använts för att framställa dessa. Kuddfodralet är avtagbart.


Det beror på en av följande orsaker: Du har inget konto hos oss. Din E-postadress har inte verifierats än. I confirm this is a personal project inquiry and not a promotional message or solicitation. Jämför pris på Mattor från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!


I Marrakech har vi hittat dessa vackra kelimkuddar med stora pom pom på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.