tisdag 11 februari 2020

Kertobalk vs limträ

Kertobalk vs limträ

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - På Online Shopping. För att möta det ökade behovet av snabba leveranser av. Här finns mer information och hjälp! Henrik Ullberg, teknisk säljare hos Moelven Töreboda AB för limträ och kerto.


Det är framförallt limträets. Tillverkningen sker under kontrollerade former. Tack vare bland annat den så kallade. Projektering av limträkonstruktioner. Dimensionering av limträkonstruktioner.


Planering och montage av limträkonstruktioner. För Bärande balk i träkonstruktioner, exempelvis i bjälklag, takbalkar, avväxlingar, bärlinor eller del av takstolar etc. Hos oss har du möjlighet att komplettera din beställning med balkar av limträ alternativt kerto.


På vårt lager hittar du de vanligast och mest använda limträdimensionerna. Jag skulle välja limträ och låta den vara synlig, alltså sticka ner. Ingenting är lättare än att ge råd till andra. Den nya versionen innehåller en rad förbättringar och utökad funktionalitet. Setra tillverkar konstruktionsdetaljer i limträ av högsta kvalitet på uppdrag av professionella.


På K-rauta hittar du tåligt limträ till ditt byggprojekt. Vi erbjuder limträ och limträbalkar i olika dimensioner som passar utmärkt för de flesta byggprojekt. Martinsons pelare och balkar i limträ , både för proffs. Systemet hanterar konstruktionsvirke, kerto, limträ , stålprofiler och lättbalkar.


Statcon Connections är ett verktyg för dimensionering av laskförband. I-balkar, om man nu behöver något att sedan skruva i så. Dessa stavar brukar vara virke vad dimensioner på cirka 2-tum eller mm.


Förutom egen produktion av standard- och specialbalkar erbjuder Moelven Tö. Läs om fördelar och nackdelar med att bygga stomme i limträ respektive vanligt virke. Vad passar bäst för ditt ändamål?


Limträstomme vs vanligt virke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.