tisdag 18 februari 2020

Kiselimpregnering

Kiselimpregnering

Ett fantastiskt hus byggt med OrganoWood panelvirke och trallvirke. De flesta altaner måste oljas in och underhållas regelbundet för att kunna stå emot väder och vin såvida du inte väljer miljöfarligt tryckimpregnerat trä. Sioo Impregnering från Sioo Woodprotection AB. Hoppa till huvudinnehåll.


Kiselimpregnering

Det finns ett antal produkter för träskydd - Sioo, Organowoo Everwood för att nämna några - vilka har det gemensamt att de är giftfria. Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies.


Klicka här för mer information. Linoljebehandlat virke för tuffa klimat. En prestanda som erhålls via den dubbla. Så här får du en silvergrå, len och hållbar panel i upp till år: FÖRBEREDELSER: Premium Träskydd Panel ska appliceras på en helt. De flesta altaner är byggda av tryckimpregnerat trä, det som i bygghandel ser grönt ut och som med tiden ofta blir mörkt och fult.


Kiselimpregnering

Men det finns knep att ta till. Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Färg är ett material som oftast är flytande och har en estetiskt och skyddande funktion.


Färgen kan även ha en teknisk funktion, t ex mögelhämmande eller. Traditionella träskyddsmedel kan innehålla aktiva beståndsdelar som koppar, bor, fosfor och kreosotolja. Medlen verkar genom att kemikalierna dödar rötsvampar.


Kiselimpregnering

Kisel är ett miljövänligt sätt att behandla virke för odling av jordgubbar i växtbäddar. SiOO:X är det svenska originalet för miljöanpassad kiselimpregnering av allt trä, nytt som gammalt. Ger en naturlig teakgrå, ren, len och sval träyta. Kiselimpregnering kan göras på nytt och gammalt trä, bara det är torrt och rent från olja, målfärg etc.


Det vill säga en gammal behandlad terass måste slipas. Sioo är det svenska originalet för miljövänlig kiselimpregnering av allt trä, nytt som gammalt. Below is the raw OCR text from the above scanned image.


Här nedan syns maskintolkade texten från faksimilbilden ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.