onsdag 12 februari 2020

Matta 170x240

Matta 170x240

Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Möbler med skandinaviskt ursprung. Stilrena möbler i coola färger. Låt oss guida dig till rätt gardin.


Matta 170x240

Snygga mattor till bra priser. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till! Slitstark, fläcktålig och enkel att sköta eftersom.


Handla tryggt med fri frakt i vår nätbutik. Mjuk matta i viskos med silkekänsla och fina färgskiftningar. För ökad säkerhet och komfort, använd. Björk matta tillverkad i ull med grå toner. Björk är en serie mattor från Design House Stockholm, formgivna av flerfaldigt.


Matta 170x240

Mattan har naturfärgad läderkant. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Hitta ditt favoritvarumärke här! Så beskriver designern Lena Bergström den nya Fields.


Lustro matta från Camicamina. Här har vi en underbar matta som är tillverkad av tuftad viskos vilket ger mattan en härligt mjuk struktur med en skinande glans. Elliot matta i grå och naturvit ull. En viskosmatta har en naturlig glans och gör rummet mer levande då nyansen påverkas och förändras. Piska eller skaka inte mattan , dammsug hellre en gång per vecka och vädra gärna ett par gånger om året.


Klä ditt golv i vackra nyanser. Tlluhla- mattan är handtillverkad i 1 läder. Vintagemattan består av persiska mattor som tvättats hårt och färgats om. Eftersom varje matta har unika mönster så skiljer de sig åt.


Kärlek vid första ögonkastet. Stilfulla Oslo mattan ifrån Snowdrops Copenhagen! Går i ett rutmönster i vitt och svart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.