måndag 9 mars 2020

Kondensisolering

Skaffa bra ventilationsisolering. Vi säljer ventilationsisolering såsom kondensisolering , brandisolering och värmeisolering. Du finner vårt sortiment på vår webshop.


Om en kanal med kall luft passerar genom ett rum med högre temperatur finns risk för kondensutfällning på kanalens utsida. Wet-Spray På industrifastigheter med stora betong eller plåtytor är det vanligt att det bildas kondens.

Detta kan lösas med metoden wet-spray, vi tillsätter. Vid kondensisolering fogtätas tvärskarvar med aluminiumtejp. Thermisk konduktivitet 0. Produkten spirallindas med förzinkad ståltråd. Innerstrumpa för lättare montering.


Köp isolerstrumpa på nätet med lättare montering och diffusionstätt brandskyddat aluminiumhölje. Isolerstrumpan träs utanpå kanalen och tejpas i skarvarna.

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Du har tillgång till ett kvalitetssortiment för all slags isolering, som exempelvis kondensisolering , termisk isolering, ytbeklädnader och brandisolering.


För mer information om Parocs lösningar, kontakta närmaste Paroc återförsäljare. Formad kondensisolering som är enkel att montera. Monteras på röret eller detaljen före montering. Skarvar säkras med tejp.


Ger ett mycket bra skydd mot. När du handlar av Luftbutiken vill vi att du ska känna dig 1 nöjd. Vi erbjuder: dagars öppet köp, räntefri delbetalning - beställ nu, betala om månader. Kondensisolering av plåttak?


Varning för plåttak på isolering enligt bild ovan. Fästdon, fixering, styrning, mDistansskål för upphängning av kalla rör med termisk isolering. Rinkaby Rör säljer rörisolering till flera olika sorters rör och storlekar.


Vi har även ett stort sortiment av andra rörprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.