onsdag 4 mars 2020

Kontorsbod säljes

Kontorsbod säljes

Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och modulbyggnader som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar , container och hjulbodar. Beg 10-mans personalbod med wc och dusch. Kontorsmodul säljes på uppdrag av industriföretag pga flytt till nya lokaler. Detta modul av totalt st som säljs styckvis på Klaravik.


Begagnad öppen kontorsbod med ingång på långsida och gavel. Säljes i befintligt skick eller restaurerad och målad utvändigt i. Du som letar efter begagnade personalbodar och manskapsbodar, begagnade kontorsbodar , hygien- och toalettbodar samt verktygsbodar hittar alla sådana objekt här. Det finns ett stort utbud av. Lerumsboden K1M är en kontorsbod som lämpligast placeras mellan en K1V och K1H, då skapas ett konferensrum eller ett större kontor i ena del. Loftgångsplacering -trappa steg.


Bodtrappa för långside entre. Med vårt flexibla panelsystem kan vi skapa individuella kontorsutrymmen, utöka kontorslokaler och installera bostadsmoduler inom bara några veckor. Denna bod säljes på uppdrag av ett maskinföretag. Bod med två separata rum med hall i mitten. Uthyrning och försäljning av byggbo manskapsbo kontorsbod , arbetsbodar,.


Kontorsbodar Byggbodar Övrigt säljes och köpes. Två st tidigare använda som förråd. Auktion på internet med Fin kontorsbod i plåtmoduler med belysning och fönster på tre väggar.


Säljes för företag under avveckling via nätauktion,. Info för kontorsbodar till salu. Få resultat från sökmotorer i en! Nya bodar till salu eller för uthyrning. Möblerade kontorsbodar med kök och toalett.


Anpassningsbara kontorsbodar. Våra kontorsbodar fungerar utmärkt i de situationer då det vanliga arbetsrummet inte är tillgängligt eller då det. Tillfälliga kontorslokaler för små och stora arbetsplatser. I våra kontorsbodar får ni enkelt tillgång till kontor, mötesrum, konferensrum och fikarum. Vi har ett brett sortiment av bodar.


Ramirent arbetar med maskinuthyrning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.