torsdag 26 mars 2020

Mörkt trägolv

Mörkt trägolv

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Ett mörkt trägolv absorberar ljus, men kan ändå användas både i små och mörka utrymmen.


Mörkt trägolv

Kombinerat med vita väggar och ljusa, inredningsdetaljer kan du. Att välja golv till sitt hus är otroligt viktigt för känslan man vill uppnå. Mörkt eller ljust är en smaksak. Det finns även en praktiskt vinkel på det hela. En del trägolv blir ljusare, andra mörkare och ibland kan de även gulna lite.


Många uppskattar trägolv på grund av just dess unika egenskaper. Jämför priser och läs recensioner på Golv. Ljusa, gärna vita, eller väldigt mörka trägolv har varit heta under en period. Bläddra bland foton på vinkällare och hitta inspiration till design och inredning, vinställ, vinkyl, vinglas och bartillbehör till din egen vinkällare. Annika har vågat göra det som de flesta inte vågar.


Mörkt trägolv

Att inreda med mörka väggfärger och mörka golv är något som de flesta drar sig för. Har du ett större rum att arbeta med kan det bli riktigt snyggt med ett mörkt golv. Våra massiva trägolv håller högsta kvalitet och ger rummet en riktigt. Få tips på hur du inreder med ett mörkt trägolv här!


Denna pin hittades av Hanna Salcin. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Några till: Merbau, Sapeli, Wenge. Stort sortiment och låga priser på trägolv.


Mörkt trägolv

Ljust golv gör att rummet känns större medan ett mörkt golv skapar en mer ombonad känsla. Ett vitt golv, vita väggar och ett vitt tak upplevs som overkligt. Ett mörkt golv, ljusare väggar och en mild övergång till det ännu ljusare taket. Mörka golv är perfekta för att skapa kontrast till ljusa väggar.


För många mörka färger kan dock ha en dyster effekt. Ett ljust trägolv reflekterar ljuset och ökar volymkänslan och kan skapa en dramatisk kontrast till mörka inredningsdetaljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.