torsdag 26 mars 2020

Säkringshållare flatstift

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Anslutning för flatstiftshylsa. Säkringshållare flatstift från Hjertmans. Glasrörssäkring 5xmm A. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser.


Svart plast med tranparent kåpa.

Avsedd för flatstiftssäkringar. Bil- och garagetillbehören som får dig att längta efter kvalitetstid med bilen. Beställ idag, leverans imorgon! Hållare för panelmontage.


Delbetala i upp till månader. För glassäkringar 5xmm. Fuses with original quality. Vi är specialister inom förnybar energi och har det största sortimentet med ett stort eget lager.


Flatstift med extra sked för mm stift är en variant, men blir lätt knöligt.

Artikelnummer: K32 K33 K32 K326. Har du nånstans i närheten du kan sätta vanlig. Stort urval av aktiva komponenter. En webbshop där du hittar alla sorters batterier och laddare,från klocka till truck.


Perfekt som ersättare av trasiga kablar, och vid installation av 12V. Kan sammankopplas i valfritt antal. SÄKRINGSÅLLARE FLATSTIFT. Kompakt säkringshållare , dubbel 57. IDC Kabel Löd Lö.


Kopplingsplint och säkringshållare är inte samma sak. Allt detta, och verktygen som tillhör, finner du hos Swedol. Nätbrunn med integrerad säkringshållare (5x20mm).


Storlek kabel: 5-mm2. Kabelskon har låshake så den passar i relähållare, säkringshållare mm. Vår ambition är att erbjuda produkter av högsta kvalitet i kombination med stort tekniskt kunnande och bred erfarenhet från de.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.