måndag 13 april 2020

Nacka bilglas

Nacka bilglas

Få bilglas -service på platsen. Räkna pris och boka tid online. Bilglas i Nacka – Mästare på bilglas. Stenskott, sprucken vindruta eller är den bara sliten? Det kan vi hjälpa dig med.


Vi är utbildade och auktoriserade. Låt oss ta hand om anmälan till försäkringsbolaget. Vi erbjuder reparation av stenskott, byte av vindruta mm.


Lämna bara bilen på morgonen hos oss och hämta den under dagen. När du är tillbaka har vi gjort klar. Hitta och få information om bilglas i Nacka och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. I vår verkstad i Nacka kan vi erbjuda tjänster inom glasmästeri.


I stället är det själva kärnan i vår verksamhet - vi reparerar och byter. Har du råkat ut för stenskott? Få din bilruta bytt hos oss!


Alla skador på din bilruta som ger reflex- och ljusbrytning är farliga ur trafiksäkerhetssynpunkt. En skada på vindrutan på mm motsvarar. Har ni ytterligare frågor eller behöver proffessionell konsultion hjälper.


Våra erfarna tekniker byter och lagar bilglas hos dig i Nacka. Vi utför även stenskottslagning och inbrottsskador. Du betalar bara din självrisk! Vi montera även solfilm. Din glasmästare i Nacka ,. Kontakta oss med din skadeanmälan så erbjuder vi en säker reparation.


Behöver du laga ett stenskott eller byta bilglas helt? På Bilskadeservice i Nacka , Värmdö erbjuder vi dessa tjänster till låga priser. Nacka , Vattenverksvägen Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Nacka med snabb och personlig service. Våra verkstäder är experter på bilglas och rutor.


Kom till oss för all slags bilglasbehandling. Här i verkstaden servar. Vi hjälper dig med vind-, sido- och bakrutor till din bil, lastbil eller buss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.