fredag 10 april 2020

Myggfönster kassett

Vi har dessa produkter i alla dess former. Rullgardinen levereras med kassett samt sidolister vilket gör att den sluter helt tätt kring fönster eller dörr. Allt göms i en diskret kassett. Sidoskenor Sidoskenorna är tillverkade i strängpressad aluminium med borstar på sidorna för att sluta tätt.


Färgen på kassetten och slussarna finns i vitt eller brunlackerat. Myggfönster levereras i standardmåtten från 48cm.

Vi er Danmarks største leverandør af fluenet, myggenet og insektnet til private og erhverv. Vores mange års erfaring og kompetenceniveau sikrer. På Jula siktar vi högre.


Vi vill att människor ska vilja fixa. Hos Myggnet beställer du måttanpassade myggfönster till huset, lägenheten eller sommarstugan. ClearView Sweden erbjuder eleganta måttanpassade myggnät, insektsnät till dina dörrar, fönster och uterum.


För att hålla mygg, flugor och andra insekter utomhus rekommenderar vi att de nya fönstren utrustas med ordentliga myggfönster. Ett effektivt insektsskydd!

När den är inrullad i kassetten tar den minimalt med plats och syns knappt. Det perfekta alternativet till klassiska myggnät. Vi är ensamma med att ha en inbyggd broms som alltid ingår som standard.


Måttanpassade gardiner i diskreta, stilrena kassetter med perfekt passform. Alla gardiner och myggnät har två års garanti på dess funktion. Detta mycket slitstarka myggnät är anpassat för fönster. Det spänns upp med hjälp av den medföljande aluminiumramen. Välkommen till oss på Jula!


Rullgardin – i kassett med sidolister, som hindrar insekter från att ta sig in. Fast ram – passar både dörr och fönster. MTH insektnät är ett system som bygger på rullgardinsprincipen. Såg en gång på tv (minns numer inget mer om det) ett smart sätt att ha myggnät i fönster.


Det fanns lister vertikalt längs insidan av. Kassetten och skenorna till våra myggnätsfönster är tillverkade av pulverlackerade aluminiumprofiler av högsta kvalitet och finns i elva alternativa standard. Insektsdörren skräddarsys efter dina mått. Snickra enkla myggfönster Bosta hem och trädgård.


Våra insektsnät har en kassett av aluminium. Den är helt tillsluten,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.