måndag 20 april 2020

Naturstensbeläggning trappa

Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga lösningar. Ge istället trappan en naturstensbeläggning som håller. En betongtrappa får stå ut med mycket slitage – från regn, snö, salt och is. Om trappan inte är helt sprucken, är det inte så svårt att fräscha upp den så. Kategori Murare, putsa,.


Så lägger du Dura Trapp, naturstensbeläggning. En instruktionsfilm producerad av Paxvision AB. DuraTrapp Naturstensbeläggning är en väl beprövad produkt som har funnits i år.


Med DuraTrapp kan du själv enkelt belägga dina trappor och golv. Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Betongtrappor Betongelement Huskomplettering Byggnadselement Trappor Flisby AB.


Att köpa en trappa från Trappform innebär så mycket mer än bara köpa en produkt. Den patentsökta Danfogsanden har en starkt hämmande effekt på ogräs i fogar på betong- eller naturstensbeläggning. Nu kan du själv enkelt belägga dina trappor och golv. Måla trätrappan med golvfärg trä och grunda ordentligt med panelgrund två gånger. Fogfri, frostbeständig naturstensbeläggning för utomhusytor.


Systemet består av tvättad och torkad natursten mixad med ett opigmenterat flexibelt PU-bindemedel. Jag har gjort dom flesta misstagen man kan göra när det gäller betongtrappan. GAMMAL TRAPPA BLIR SOM NY! Så produceras en trappa Trapptillverkningen bedrivs enligt gammal tradition som ett gediget hantverk med hjälp av dagens moderna robotteknik.


Naturstensbeläggning trappa

Beläggningen tätar och ger en robust,. Mer behöver du inte för att bygga en stabil och gedigen trappa. Trappan kan bestå av betong, vara målad eller belagd med klinker eller liknande.


Platsens naturstensbeläggning fort-sätter in i entréhallen. Våra trappor tillverkas enligt gällande normer och dimensioneras, om inget annat. Vi rekommenderar klinkers eller naturstensbeläggning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.